Fakto Autocentras / Naujienos

Naujienos

  • „Nissan“ įvertino atstovus Baltijos bei Šiaurės regiono šalyse: geriausias – Lietuvoje

    „Nissan“ įvertino atstovus Baltijos bei Šiaurės regiono šalyse: geriausias – Lietuvoje

    aponų automobilių gamintojas „Nissan“ kiekvienais metais vertina visus savo atstovus pasaulyje, geriausieji gauna „Nissan Global Award“, „Nissan“ pasaulinį apdovanojimą. Šiaurės šalių regione šiemet jis atiteko UAB „Fakto“ autocentro atstovybei Vilniuje.

    Plačiau

  • Pristatomas naujasis „Nissan X-Trail“

    Pristatomas naujasis „Nissan X-Trail“

    Naujojo ketvirtosios kartos „X-Trail" premjera Europoje ženklina naują „Nissan" etapą plečiant savo elektrifikuotų produktų pasiūlą.

    Plačiau

  • UAB Fakto autocentras dalyvauja Vilniaus automechanikos ir verslo mokyklos įgyvendiname projekte

    UAB Fakto autocentras dalyvauja Vilniaus automechanikos ir verslo mokyklos įgyvendiname projekte

    Vilniaus automechanikos ir verslo mokykla kartu su 11 partnerių įgyvendina projektą „Darbo praktikos įgijimas mokymosi metu", skirtą projekto vykdytojo mokinių praktinių įgūdžių įgijimui ir tobulinimui pameistrystės formą projekto partnerių organizacijose.

    Plačiau

  • 2021 m. automobilių rinkos apžvalga

    2021 m. automobilių rinkos apžvalga

    Per visus 2021 metus Lietuvoje registruoti beveik 35 tūkstančiai naujų automobiliui. Bene didžiausia dinamika pastebima tarp elektromobilių – jų pardavimai Lietuvoje augo net trigubai. Per praėjusius metus mūsų šalyje naujų tik elektra varomų automobilių buvo registruota net 1320 vienetų. Palyginimui – 2020 metais šis rodiklis siekė vos 453 vienetus.

    Plačiau

  • „Nissan Qashqai“ yra saugiausias automobilis savo klasėje!

    „Nissan Qashqai“ yra saugiausias automobilis savo klasėje!

    Šis apdovanojimas buvo suteiktas įvertinus visus suaugusių bei vaikų saugumą automobilyje, pėsčiųjų saugumą ir visas pagalbines automobilio saugos sistemas.

    Plačiau

  • Lietuvos Nissan atstovai pripažinti kaip antri geriausi visoje Europoje!

    Lietuvos Nissan atstovai pripažinti kaip antri geriausi visoje Europoje!

    "Nissan Europe" Lietuvos atstovus pripažino 2-a geriausia pagal klientų aptarnavimo kokybę visoje Europoje!

    Plačiau

  • Aukščiausias „Euro NCAP 2021“ saugumo įvertinimas naujajam „Nissan Qashqai“

    Aukščiausias „Euro NCAP 2021“ saugumo įvertinimas naujajam „Nissan Qashqai“

    Naujos kartos „Nissan Qashqai" gavo aukščiausią penkių žvaigždučių nepriklausomos „Euro NCAP" organizacijos įvertinimą pagal naują 2020-2022 protokolą; Nauja aljanso „CMF-C" platforma užtikrina tvirtą konstrukciją ir išskirtinį efektyvumą avarijos atveju; Moderni platforma taip pat sudaro elektroninės sistemos architektūros bazę, kuri palaiko modernias saugos technologijas ir funkcijas; Visus testo rezultatus galima pamatyti čia.

    Plačiau

  • „Nissan“ pristato naująjį „Townstar“ furgoną, visiškai keičiantį situaciją lengvųjų komercinių automobilių rinkoje

    „Nissan“ pristato naująjį „Townstar“ furgoną, visiškai keičiantį situaciją lengvųjų komercinių automobilių rinkoje

    Naujasis „Townstar“ su benzininiu ir visiškai elektriniu galios agregatais – visapusiškas konkurencingas pasiūlymas kompaktiškų furgonų segmente. Sėkmingo novatoriško „e-NV200“ pėdomis sekantis vien elektra varomas naujasis „Townstar“ padės paspartinti perėjimą prie nulinės taršos transporto priemonių. Naujas lengvasis komercinis automobilis su daugiau nei 20 įdiegtų technologijų ir įvairiomis konfigūravimo galimybėmis suteikia saugumo jausmą ir užtikrina ryšį kelyje.

    Plačiau

  • Lankymasis salone su galimybių pasu

    Lankymasis salone su galimybių pasu

    Plačiau

  • Nissan autodalys internetu – nauja, patogesnė realybė

    Nissan autodalys internetu – nauja, patogesnė realybė

    Nauja Nissan dalių ir aksesuarų elektroninė parduotuvė nissandalys.lt

    Plačiau

  • „Nissan“ paskelbė naujojo „Qashqai“ kainas Lietuvoje. Populiarusis krosoveris kainuos nuo 23 350 eurų

    „Nissan“ paskelbė naujojo „Qashqai“ kainas Lietuvoje. Populiarusis krosoveris kainuos nuo 23 350 eurų

    Lietuvoje jau galima užsisakyti naująjį trečiosios kartos „Nissan Qashqai“ modelį. Moderniausiomis saugumo technologijomis aprūpinto bazinio modelio kaina prasideda nuo 23 350 eurų, o gausiai įrengtas modelis su „Mild Hybrid“ tipo pavara, automatine pavarų dėže ir visais varančiaisiais ratais kainuoja nuo 32 350 eurų.

    Plačiau

  • Mažieji krosoveriai: moterų sukurti moterims

    Mažieji krosoveriai: moterų sukurti moterims

    Turbūt niekas neprieštarautų nuomonei, kad automobilis jau seniai nebėra vien tik įrankis, skirtas nuvežti iš vieno taško į kitą. Didėjant pasiūlai ir atsirandant vis naujiems modeliams, automobilis, šalia savo pirminės funkcijos, tapo ir stiliaus bei gyvenimo būdo dalimi.

    Plačiau

  • Kitą vasarą Europos rinkoje pasirodys „Nissan X-TRAIL“

    Kitą vasarą Europos rinkoje pasirodys „Nissan X-TRAIL“

    2022 m. vasarą Europą pasieks naujas šeimyninis visureigis. Su aljanso CMF-C platforma išskirtinis universalumas ir aukštesnis patogumų bei komforto lygis taps standartu. Pristatymo metu pasirodys su naujovišku „Nissan" galios agregatu „e-POWER".

    Plačiau

  • STARTUOJA KOMPENSACIJOS ELEKTROMOBILIUI ĮSIGYTI

    STARTUOJA KOMPENSACIJOS ELEKTROMOBILIUI ĮSIGYTI

    Nuo gegužės 17 d., galima teikti prašymus kompensacijoms gauti įsigijus gryną elektromobilį. Visos paraiškos priimamos tik elektroniniu būdu per Aplinkos projektų valdymo informacinę sistemą (APVIS).

    Plačiau

  • Lietuvoje prasideda trečiosios kartos „Nissan Qashqai“ modelio prekyba, paskelbta kaina

    Lietuvoje prasideda trečiosios kartos „Nissan Qashqai“ modelio prekyba, paskelbta kaina

    Lietuvoje jau priimami naujojo, trečios kartos „Nissan Qashqai“ užsakymai. Pirmiesiems klientams teks gausiai sukomplektuotos „Qashqai Premiere“ versijos su moderniausiomis saugumo ir komforto technologijomis bei galingu 1,3 litro varikliu su lengvojo hibrido sistema. Jos kainuos 29 920 eurų.

    Plačiau

  • "Nissan Ariya" taps aerodinamiškai efektyviausiu „Nissan“ krosoveriu per visą istoriją ir nuvažiuos dar didesnį atstumą

    Pasitelkdami per dešimtmetį sukauptas praktines žinias elektromobilių srityje, „Nissan" inžinieriai ir dizaineriai siekė maksimaliai padidinti „Ariya" nuvažiuojamą atstumą. Tikslinis pasipriešinimo koeficientas – 0,297. Dažų gamybos linijoje pritaikytos technologinės naujovės leidžia 25 proc. sumažinti išskiriamo anglies dioksido kiekį.

    Plačiau

  • Į Lietuvą atvyko naujasis „Nissan Qashqai“

    Į Lietuvą atvyko naujasis „Nissan Qashqai“

    Trečiadienį į Vilnių, „Fakto Auto“ saloną, trumpam atvyko naujasis jau trečiosios kartos „Nissan Qashqai“. Tai visiškai atnaujintas vienas populiariausių miesto krosoverių, kurio 2007 metais pristatyta pirmoji karta tapo SUV segmento pradininku, o jo populiarumas paskatino ir kitus gamintojus pristatyti šiam segmentui priklausančius modelius.

    Plačiau

  • „Nissan“ pristato visiškai naują „Qashqai“

    „Nissan“ pristato visiškai naują „Qashqai“

    Su 3 milijonais Europoje parduotų vienetų, „Qashqai“ klientams vis dar išlieka segmento etalonu Nauja aljanso CMF-C platforma leis atnaujinti „Qashqai“ technologijas Moderni „e-POWER“ sistema elektrifikuos naująjį „Qashqai“ Europietiškas dizainas, konstrukcija ir gamyba leis šiam modeliui tęsti savo sėkmės istoriją

    Plačiau

  • Kai kalnai nepasiekiami, alpinistai siūlo išbandyti kalnuotus žygių maršrutus Lietuvos miestuose

    Kai kalnai nepasiekiami, alpinistai siūlo išbandyti kalnuotus žygių maršrutus Lietuvos miestuose

    Koronavirusas apsunkino galimybes keliauti po pasaulį, pasiekti mėgstamas vietas užsienyje Lietuviams tapo komplikuota. „Gyvenkime Aktyviai“ komanda, vadovaujanti kelionėms į pasaulio kalnus šią žiemą surado kalnuotų maršrutų Lietuvoje, 100 km maršrutais apžygiavo 4 miestus ir teigia, kad pakopinėti galima ir Lietuvoje.

    Plačiau

  • "Fakto Auto" tęsia darbus

    "Fakto Auto" tęsia darbus: Naujų/naudotų automobilių pirkimo/pardavimo klausimais konsultuojame nuotoliniu būdu; Automobilių serviso ir kėbulų skyrius dirba įprastu darbo laiku, laikantis visų saugumo priemonių. Būtina išankstinė registracija; Rekomenduojame auto salono patalpose lankytis po 1 šeimos narį.

    Plačiau

  • NISSAN“ PRISTATO VISIŠKAI NAUJĄ „QASHQAI“

    NISSAN“ PRISTATO VISIŠKAI NAUJĄ „QASHQAI“

    • Trečiosios kartos „Nissan“ krosoverių pionierius ruošiasi pristatymui 2021 m. pavasarį • Su 3 milijonais Europoje parduotų vienetų, „Qashqai“ klientams vis dar išlieka segmento etalonu • Nauja aljanso CMF-C platforma leis atnaujinti „Qashqai“ technologijas • Moderni „e-POWER“ sistema elektrifikuos naująjį „Qashqai“ • Europietiškas dizainas, konstrukcija ir gamyba leis šiam modeliui tęsti savo sėkmės istoriją

    Plačiau

  • Nissan eNV200 žygyje aplink Lietuva

    Nissan eNV200 žygyje aplink Lietuva

    Rugpjūčio penkioliktą dieną Palangoje startavęs žygis „Už švarią Lietuvą“ pasiekė finišą, o žygeiviai, apėję visą šalį, sugrįžo į starto vietą. Žygio organizatoriai džiaugiasi ne tik puikiais jo rezultatais ir dar tik laukiančiais darbais analizuojant surinktas atliekas, bet ir tuo, kad viso žygio metu juos lydėjo aplinką tausojantis elektromobilis „Nissan eNV200“.

    Plačiau

  • Sveiki prisijungę prie „Horizon“ Pažintinė kelionė į „Nissan Ariya“ dizaino pasaulį

    Sveiki prisijungę prie „Horizon“ Pažintinė kelionė į „Nissan Ariya“ dizaino pasaulį

    Skaitmeniniame žurnale „Horizon" pateikiami šeši unikalūs pasakojimai, kuriuose apžvelgiami naujo elektrinio „Nissan Ariya" dizaino ypatumai. Išsamios istorijos ir specialiai sukurti vaizdo įrašai pristato „Nissan" dizainerių iš viso pasaulio ir „Nissan Design Europe" komandos meistriškumą. Europiečiai parodė didelį susidomėjimą „Ariya" modeliu – jis sulaukė daugiau nei 10 000 potencialių klientų atgarsio didžiuosiuose miestuose, tokiuose kaip Oslas, Londonas, Helsinkis, Paryžius ir Madridas.

    Plačiau

  • "TOP GEAR" žurnalistai išbandė naująjį Nissan JUKE

    Vieno didžiausių automobilių žurnalo "Top Gear" žurnalistai išbandė Nissan JUKE ir jų įvettinimas yra "Įprastai mums labai sunku rekomenduoti bet kurį mažą krosoverį, nes dažniausiai jie kainuoja kaip vidutinio dydžio hečbekai ir yra prasčiau vairuojami už juos, bet kartais būna išimčių, kai krosoveriai būna keistai mėgiami. „Juke“ yra vienas iš jų.“

    Plačiau

  • Ekologinio žygio palydovas – elektra varomas furgonas Nissan env200 iš Fakto Auto

    Ekologinio žygio palydovas – elektra varomas furgonas Nissan env200 iš Fakto Auto

    Žygio „Už švarią Lietuvą“ organizatoriai sujungė jėgas su su Europos Komisijos atstovybė Lietuvoje ir Fakto Auto kviečia visus prisidėti prie darnesnės ir tvaresnės planetos kūrimo.

    Plačiau

  • Nissan ARIYA

    Nissan ARIYA

    2021m. sausį pradėsime išankstinius Nissan ARIYA užsakymus. Bus galimos 5 skirtingos versijos.

    Plačiau

  • Nissan env200 Workspace

    Nissan env200 Workspace

    Japonų gamintojas „Nissan“ kartu su Didžiojoje Britanijoje įsikūrusia dizaino kompanija „Studio Hardie“ sukūrė pirmąjį pasaulyje biurą elektromobilyje – „e-NV200 WORKSPACe“. Šiame elektriniame vienatūryje rasite viską, ko reikia profesionaliam darbui biure: kompiuterį, bevielį internetą, „Bluetooth“ garso sistema, telefonu valdomą LED apšvietimą, mini šaldytuvą ir net profesionalų kavos gamybos aparatą.

    Plačiau

  • Fakto Auto tęsia darbus!

    Fakto Auto tęsia darbus!

    Atsižvelgiant į LR vyriausybės priimtus karantino švelninimo sprendimus, informuojame, kad nuo šiol aptarnaujame visus klientus mūsų salone!

    Plačiau

  • Autonominis „Nissan“ automobilis fiksuoja naujus rekordus

    Autonominis „Nissan“ automobilis fiksuoja naujus rekordus

    Vykdydama valstybės subsidijuojamų Didžiosios Britanijos mokslinių tyrimų projekto dalį, „Nissan“ tik ką autonominiu automobiliu atliko ilgiausią ir pažangiausią visų laikų autonominį važiavimą Jungtinės Karalystės keliais.

    Plačiau

  • Vienintelis automobilis, galintis nufilmuoti 2020 metų „GT-R NISMO“? Kitas „GT-R“

    Vienintelis automobilis, galintis nufilmuoti 2020 metų „GT-R NISMO“? Kitas „GT-R“

    Tikslaus vairavimo ekspertas Mauro Calo transformuoja Nissan sportinį automobilį į didelio našumo fotoaparatą.

    Plačiau

  • CES parodoje „Nissan“ pristato naują, itin lengvą triukšmą slopinančią technologiją

    CES parodoje „Nissan“ pristato naują, itin lengvą triukšmą slopinančią technologiją

    Keturis kartus už tradicines garso izoliacijos medžiagas lengvesnė „Nissan“ akustinė metamedžiaga slopina triukšmą ir padidina efektyvumą

    Plačiau

  • Naujasis „Nissan JUKE“ išvyko į Barseloną

    Naujasis „Nissan JUKE“ išvyko į Barseloną

    „JUKE“ tapo sportišu, atletišųformųkupėstiliaus krosoveriu, siūanču plačas personalizavimo galimybes. Siūomas naujas efektyvus ir ypačgreitai reaguojantis DIG-T 117 AG variklis. Kaip papildoma įanga komplektuojama nauja pažngi septyniųpavarųdvigubos sankabos transmisija. Naujovišos technologijos, tokios kaip „issan ProPILOT“, padeda lengviau ir saugiau valdyti automobilį Prijungtas paslaugas ir galimybęatnaujinti įangąbelaidžu būu siūantis „UKE“ yra labiausiai susietas automobilis per visą„issan“ istoriją Numatoma bazinė komplektacijos „UKE“ kaina yra 16 300 eurų

    Plačiau

  • NISSAN ARIYA CONCEPT

    NISSAN ARIYA CONCEPT

    Įkvėptas laikui nepavaldaus japoniško futurizmo ir rafinuotumo, Ariya Concept yra techniškai pažangiausias, visiškai elektrinis krosoveris, nustatantis naujus aukščiausios klasės vairavimo standartus.

    Plačiau

  • 'Fakto Auto“ į Lietuvą atvežė pusiau perpjautą Nissan LEAF elektromobilį

    'Fakto Auto“ į Lietuvą atvežė pusiau perpjautą Nissan LEAF elektromobilį

    „Nissan“ šią savaitę mini inovacijų dienas ir specialiai šiaip progai į Lietuvą buvo atgabentas per pusę perpjautas, tačiau pilnai funkcionuojantis ir važiuojantis elektromobilis „Leaf“. Šią savaitę jį galima apžiūrėti „Fakto Auto“ salone, o nuo savaitgalio jis bus eksponuojamas prekybos slėnyje „Nordika“ kartu su kitais gamintojo modeliais.

    Plačiau

  • Ryškesniu charakteriu, geresnėmis važiavimo charakteristikomis ir novatoriškomis technologijomis išsiskiriantis naujasis „Nissan JUKE“ keičia kompaktiškų krosoverių apibrėžimą

    Ryškesniu charakteriu, geresnėmis važiavimo charakteristikomis ir novatoriškomis technologijomis išsiskiriantis naujasis „Nissan JUKE“ keičia kompaktiškų krosoverių apibrėžimą

    Penkiuose Europos didmiesčiuose debiutuoja naujasis „Nissan JUKE“ – šioje rinkoje prieš devynerius metus kompaktiškų krosoverių nišą atvėrusio „Juke“ pardavimo apimtys pasiekė beveik 1 mln. vnt.. Savo elegantiškomis kupė tipo krosoverio linijomis, sportišku siluetu, erdvesniu salonu ir modernia vidaus apdaila jis nustato naujus dizaino standartus. Naujosios technologijos, tarp jų „Nissan ProPILOT“ ir informacinė bei pramoginė sistema „NissanConnect“ su integruotu „WiFi“ ryšiu, išmaniojo telefono sąsaja ir galimybė atnaujinti įrangą belaidžiu būdu, padeda vairuotojams lengviau ir saugiau valdyti automobilį. 1,0 l 3 cilindrų variklis su turbokompresoriumi, komplektuojamas su 6 pavarų mechanine arba 7 pavarų dvigubos sankabos transmisija, pagerina našumą, degalų ekonomiją ir važiavimo kokybę.

    Plačiau

  • 108 KM MOTERŲ IŠŠUKIS

    108 KM MOTERŲ IŠŠUKIS

    Šiais metais Lietuvos pajūryje vyksiančiam AURUM 1006 KM POWERED BY HANKOOK lenktynių festivalyje liepos 19 d. nuaidės ir 108 KM MOTERŲ IŠŠUKIS, kuriame dalyvaus "Fakto Auto" komanda.

    Plačiau

  • Lietuvių įmonė pripažinta geriausia „Nissan“ atstovybe Šiaurės Europoje

    Lietuvių įmonė pripažinta geriausia „Nissan“ atstovybe Šiaurės Europoje

    Gegužės mėnesį vykusiuose kasmetiniuose „Nissan“ Šiaurės Europos padalinio „Nissan Nordic Europe OY“ apdovanojimuose triumfavo „Fakto“ autocentras.

    Plačiau

  • „Nissan“ pristato „e-POWER“ modelius Europoje

    „Nissan“ pristato „e-POWER“ modelius Europoje

    Plačiau

  • „Nissan LEAF“ tapo pirmuoju istorijoje elektriniu automobiliu, kurių pagamino ir pardavė daugiau nei 400 000!!!

    „Nissan LEAF“ tapo pirmuoju istorijoje elektriniu automobiliu, kurių pagamino ir pardavė daugiau nei 400 000!!!

    Plačiau

  • „Nissan“ pristato IMQ koncepciją 2019 m. Ženevos automobilių parodoje

    „Nissan“ pristato IMQ koncepciją 2019 m. Ženevos automobilių parodoje

    Pažangesnis dizainas ir visų ratų pavaros sistema „e-POWER“ – tai naujos krosoverių kartos pradžia

    Plačiau

Archyvas: 2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2009

Taip pat aplankykite : www.nissan-global.com