RIBŲ PERŽENGIMAS: DIDĖJANTI „NISSAN“ SĖKMĖ KOMERCINIŲ AUTOMOBILIŲ SEGMENTE / Fakto Autocentras / Naujienos

RIBŲ PERŽENGIMAS: DIDĖJANTI „NISSAN“ SĖKMĖ KOMERCINIŲ AUTOMOBILIŲ SEGMENTE

„Nissan" pranešė apie 40 % augimą komercinių automobilių sektoriuje
„Nissan" turi vieną plačiausių komercinių automobilių asortimentų Europoje, įskaitant visiškai neteršiantį „e-NV200"
„NV300" vidutinio dydžio furgonas užbaigia asortimentą
„Nissan Navara", pasižymintis pažangiausiais segmente dizainu ir inžinerija, yra 80 kompetencijos pikapuose metų rezultatas
Visiems „Nissan" komerciniams automobiliams taikoma pirmaujanti rinkoje penkerių metų visoje Europoje galiojanti gamintojo garantija*
Sparčiai augantis mažmeninės prekybos tinklas komercinių automobilių klientams leidžia apsipirkti vienoje vietoje
Kabinos su platforma važiuoklės be kėbulo transporto priemonės suteikia puikų pamatą konvertuojant pagal užsakymą

1.11.2016 – „Nissan" savo lengvųjų komercinių automobilių asortimentu, kuris yra vienas plačiausių Europoje, nustato standartą. Pasirodžius „NV300", pristatytam neseniai vykusioje Hanoverio automobilių parodoje, asortimento atnaujinimas užbaigtas.

Kartu su pasauliniu „NV300" pristatymu spaudoje „Nissan" taip pat paskelbė, kad komercinių automobilių pardavimas per metus išaugo maždaug 40 %.

Į prekės ženklo komercinių automobilių asortimentą įeina „Navara" – dabartinis tarptautinio pikapo apdovanojimo laimėtojas – furgonai „NV200" ir „NV400" bei sunkvežimiai „NT400" (parduodama tik Švedijoje ir Danijoje) ir sunkvežimiai „NT500" (neparduodama NNE). Jis taip pat pasižymi novatorišku „e-NV200", pirmuoju pasaulyje 100 % elektriniu komerciniu automobiliu.

Robertas Lujanas, „Nissan Europe" komercinių automobilių direktorius, komentavo: „NV300" užpildo paskutinę spragą mūsų komercinių automobilių asortimente ir vaidins svarbų vaidmenį mūsų rinkos planuose. Susitelkėme ties 4 % komercinių automobilių rinkos dalies pasiekimu, manome, kad tai įgyvendinama, atsižvelgiant į augimo spartą."

 

„Nissan" komerciniams automobiliams, sukurtiems įvairiems panaudojimams ir pramonėms, svarbiausia protingas mąstymas, visose transporto priemonėse sumaniai suprojektuotos ir lengvai naudojamos krovinių vietos, patogi salono aplinka, tinkama praleidžiant daug laiko prie vairo, naujausios technologinės funkcijos ir mažos eksploatavimo išlaidos.
 
„Nissan" pasitikėjimą komercinių automobilių kokybe pabrėžia rinkoje pirmaujanti garantija – penkerių metų 160 000 km (100 000 km „NV200" atveju) visoje Europoje gamintojo suteikiamas draudimo liudijimas, visiškai perduodamas antram ir tolesniems savininkams.
 
Visoje Europoje „Nissan" turi maždaug 2 000 specialių komercinių automobilių pardavėjų tinklą su išmanančiais darbuotojais, galinčiais padėti verslo naudotojams išsirinkti teisingą transporto priemonę savo poreikiams. Dabar šie salonai yra patogios apsipirkimo vienoje vietoje įstaigos visiems furgonų, sunkvežimių ir pikapų klientams, yra planų toliau plėsti tinklą.

„Nissan" komerciniai automobiliai suteikia puikų pagrindą konvertavimams plačiame pramonės diapazone. Nuo stovyklavimo furgonų ir šaldomo transporto iki savivarčių ir medijos transliavimo įrenginių, universalumas yra „Nissan" konvertavimų standartas, pagal transporto priemonių registraciją apimantis 97 % rinkos.

„Nissan Navara"

Visiškai naujas „Nissan Navara", pristatytas 2015 m. pabaigoje (NNE šalyse 2016 m. pavasarį), nustatė naują etaloną vienos tonos pikapų sektoriuje. Jis yra patvarus ir išmanus ir suderina geriausius „Nissan" lyderiavimo miesto visureigių segmente bruožus – „Nissan Qashqai", „X-Trail" ir panašius automobilius – su 12 kartų modelio patirtimi kuriant ir gaminant patvarius ir praktiškus pikapus.
 
„Navara", parduodamas su „Double Cab" ir „King Cab" stiliaus korpusu, sukurtas su patvaria kopėčių formos rėmo važiuokle. Į patobulinimus lyginant su ankstesniu modeliu įeina penkių jungčių sraigtinių spyruoklių galinė pakaba, suteikianti geresnį dinamiškumą ir patogumą visose vietovėse. Pirmą kartą segmente yra standartinė įranga „Double Cab" versijose.
 
Nauji lengvojo automobilio rafinuotumo, stiliaus, patogumo ir kokybės lygiai yra standartinė „Navara" įranga su technologijomis, paprastai nesiejamomis su komercinių automobilių segmentu. Į jas įeina „Nissan" novatoriška aplinkinio vaizdo stebėjimo (AVM) kameros sistema ir išmanusis avarinis stabdymas.

„NV200"
 
„NV200" yra kompaktiškas „Nissan" furgonas. Skirtas verslo klientams, norintiems kažko mažesnio, sklandesnio ir efektyvesnio, tobulas erdvės, universalumo, funkcionalumo, technologijų ir vertės derinys. Šiandien jis parduodamas daugiau nei 40 šalių ir laimėjo apdovanojimų visame pasaulyje, taip pat tituluotas „Tarptautiniu metų furgonu" Europoje.

„e-NV200"

„e-NV200", pristatytas 2014 m., suderina visiškai neteršiančio hečbeko „Nissan LEAF" pažangią galios pavaros technologiją ir mažas eksploatavimo išlaidas su praktišku „NV200" krovinių vežimo pajėgumu. Prestižiniai 2014 m. ateities ekologiškų automobilių apdovanojimai „e-NV200" išrinko „Metų komerciniu automobiliu". Titulas pripažįsta ir „e-NV200" novatoriškumą, ir jo mažą taršą bei kainą.

Siekiant pademonstruoti šio elektrinio furgono universalumą, „Nissan" pavertė „e-NV200" neprilygstamu naktiniu klubu ant ratų „PART e-VAN" su garso sistema, baru ir akinančiu disko rutuliu. Neseniai jis tapo „Nissan" darboviete, šiuolaikišku mobiliojo biuro sprendimu, kuriame yra kavos aparatas!

„NV400"
 
„NV400" dėl savo universalumo ir plataus modelių pasirinkimo įrodė, kad yra lyderis sunkiųjų furgonų ir kabinos su važiuokle rinkoje. Naujasis „NV400" buvo pristatytas 2015 m. ir yra ypač efektyvi transporto priemonė, puikiai atitinkanti verslo naudotojų praktiško furgono su mažomis eksploatavimo išlaidomis poreikius. Penkių „dCi" dyzelinių variklių asortimentas siūlo geresnį našumą ir daugiau rafinuotumo nei bet kada anksčiau su pagerintu degalų suvartojimu ir CO2 tarša.

„NT400" (parduodamas tik Švedijoje ir Danijoje)

Viskam tinkamas ir bet kur nuvažiuojantis „NT400" sunkvežimis gali pasigirti mažomis eksploatavimo išlaidomis, galingu ir efektyviu 150 AG varikliu ir kompaktiška važiuokle su kabina virš variklio. Universalumas bei važiuoklė, tinkama beveik neribotam konvertavimų skaičiui, išliko vienomis pagrindinių jo stipriųjų pusių. Tris dažniausius – savivartį, krovininį ir nuleidžiamais kraštais – galima užsisakyti tiesiogiai iš gamyklos ir pasinaudoti „Nissan" pirmaujančia rinkoje penkerių metų / 160 000 km garantija.

„Nissan" savo neprilygstamas komercinių automobilių kvalifikacijas ir prekės ženklo pažadą „Inovacijos, kurios įkvepia" atšventė futbolu ant sunkvežimių. Novatoriškas vaizdo įrašas mini „Nissan" partnerystę su UEFA čempionų lyga, jame pasaulinis „Nissan" ambasadorius futbolininkas Yaya Touré ir jo draugai pasinaudojo komercinių automobilių asortimento transporto priemonėmis demonstruodami savo talentus.  Apsilankykite https://www.youtube.com/watch?v=uRe2uGQrlbY, norėdami pamatyti veiksmą.

Daugiau informacijos apie platų „Nissan" komercinių automobilių asortimentą rasite „Nissan" naujienose adresu http://newsroom.nissan-europe.com/EU/en-gb/Home/Welcome.aspx

*išskyrus „e-NV200": 5 metų / 100 000 km gamintojo garantija EV sistemos dalims ir 3 metų / 100 000 km gamintojo garantija + 2 metų / 100 000 km 5* prailginta garantija likusiai transporto priemonei"