„NISSAN FUTURES“ - DĖMESYS AUTONOMINIAMS AUTOMOBILIAMS IR DRĄSŪS ELEKTROMOBILIŲ AKUMULIATORIŲ TECHNOLOGIJŲ VYSTYMO PLANAI. / Fakto Autocentras / Naujienos

„NISSAN FUTURES“ - DĖMESYS AUTONOMINIAMS AUTOMOBILIAMS IR DRĄSŪS ELEKTROMOBILIŲ AKUMULIATORIŲ TECHNOLOGIJŲ VYSTYMO PLANAI.

Pirmą kartą atskleisti išsamaus tyrimo rezultatai apie socialinę ir ekonominę autonominio vairavimo įtaką Europoje.
„Nissan" ir „Eaton" pranešė apie „xStorage HOME" portfelio, sudaryto iš šešių produktų, plėtrą – pradedama prekyba Europoje.
„xStorage HOME" projektą papildys „xStorage BUILDINGS" projektas, nes „Nissan", „The Mobility House" ir „Eaton" ruošiasi tiekti energiją Amsterdamo arenai panaudodami elektromobilių akumuliatorius.
 
30.11.2016 – šiandien „Nissan" rengia antrą „Nissan Futures" renginį, skirtą autonominio vairavimo technologijoms, dirbtiniam intelektui ir susietojo automobilio ateičiai. „Nissan" parodomasis renginys papildytas svarbiais pranešimais, jame kuriama pažangiojo mobilumo strategija, bendrovė dalijasi planais apie pažangiosios energijos, pažangiojo vairavimo ir pažangiosios integracijos ateitį.

 

Siekiant, kad automobiliai visiškai neterštų aplinkos ir būtų išvengta mirčių eismo įvykiuose, „Nissan" pažangiojo mobilumo strategija pagrįsti bendrovės produktai ir technologijos plėtojamos taip, kad būtų įtvirtinti esminiai jos sprendimai dėl to, kuo automobiliai varomi, kaip jie vairuojami ir kaip integruojami visuomenėje. „Nissan Futures" tiesiogiai imasi šių temų, suteikdama platformą dalytis mintimis ir patirtimi apie mobilumo debatų ateitį.

Šiandienio „Nissan Futures" renginio pranešimų serija, įkvepiančios kalbos ir demonstracijos suburia pramonės lyderius, žiniasklaidą, partnerius ir valdžios suinteresuotąsias puses į diskusijų seansus, įkvepiančius pažangiojo mobilumo perversmą.

Renginyje „Nissan" pristatys seriją revoliucinių pranešimų apie autonominį vairavimą ir naujos kartos akumuliatorių technologiją. Juose aptariami tokie dalykai.

Pristatoma Kelio išlaisvinimas: autonominių transporto priemonių Europoje ateities formavimas tyrimas, išsamiausia Europoje atlikto tyrimo ataskaita, kurioje nagrinėjamas socialinis požiūris į autonominio vairavimo technologijų teikiamas galimybes ir vyriausybės politiką šiuo klausimu. Sudarytos nepriklausomos ekspertų grupės „Policy Network" ataskaita, papildyta 6 000 respondentų apklausa iš šešių Europos šalių, atskleidžia, kokius autonominio vairavimo technologijos privalumus išskiria visuomenė.
 
„Nissan" ir „Eaton" „xStorage HOME" gyvenamųjų namų energijos kaupimo sprendimų portfelio plėtra, į kurią bus įtrauktas šešių produktų asortimentas. Pirmą kartą pristatytas šių metų gegužę, „xStorage HOME" leis klientams geriau valdyti, kada ir kaip jie naudoja energiją savo namuose. Šiuo pranšimu pradedama prekyba „xStorage HOME" technologija Jungtinėje Karalystėje, Norvegijoje ir Vokietijoje.
Pristatomas „xStorage BUILDING", „Nissan" ir „Eaton" komercinio energijos kaupimo sprendimas, tieksiantis energiją visame pasaulyje žinomai Amsterdamo arenai – tai svarbaus dešimties metų sandorio dalis. Naudojant 280 „Nissan LEAF" akumuliatorių blokų ekvivalentą, didžiausia energijos kaupimo sistema Europoje tieks atsarginę energiją 55 000 vietų stadionui per svarbius įvykius.

Paulas Willcoxas, „Nissan Europe" vadovas, teigia: „Ateitis žada neribotas galimybes nebijantiems permainų ir ateities technologijų pradininkams. Mūsų siekis yra pasinaudoti entuziazmu ir daugiau nei 100 metų automobilių verslo patirtimi ir padėti gyventi švariau, saugiau ir darniau. Mūsų pažangiosios integracijos strategija plečiama, pažangiojo vairavimo strategija vykdoma, o pažangiosios energijos planai didesni ir drąsesni nei kada nors anksčiau.

Šiandien entuziastingai dalijamės šia plėtra su pasauliu, nes esame įsitikinę, kad tai padės sukelti pažangiojo mobilumo paslaugų ir energijos valdymo socialinę revoliuciją."