„Nissan“ įelektrins „Goodwood“ greičio festivalį / Fakto Autocentras / Naujienos

„Nissan“ įelektrins „Goodwood“ greičio festivalį

  • Revoliucinis ir visiškai elektrinis prototipas „„Nissan BladeGlider"- tampa tikra greičio festivalio „Goodwood" žvaigžde.
  • Pirmąsias tris renginio dienas „BladeGlider" dalyvaus superautomobilių lenktynėse, o pertraukose jis bus eksponuojamas renginio lankytojams.
  • Lankytojai turės galimybę pasigrožėti 2017 metų Nissan GT-R NISMO ir GT-R pasirodymais kultinėse „Goodwood Hillclimb" lenktynėse.


28.6.2017 – 
„Nissan" kultiniame „Goodwood" greičio festivalyje, pristatаto revoliucinį visiškai elektrinį prototipą „BladeGlider" ir sportinius automobilius GT-R NISMO bei GT-R.

 

Pastarąjį kartą raižęs trasą Monako gatvėmis, „Bladeglider" demonstruoja pažangiausias „Nissan" nulinės emisijos technologijas ir novatorišką automobilių dizainą. Leisdamas pažvelgti į ateities sportinius automobilius, šis akį traukiantis gražuolis dalyvaus „Goodwood Hillclimb" varžybose pirmąsias tris renginio dienas, žavėdamas festivalio lankytojus absoliučiai elektrinės pavaros jėga.

 

Tarp važiavimų „BladeGlider" eksponuojamas ir lankytojai galės iš arčiau pažvelgti į šį ateities automobilį, kuris įkūnija „Nissan" pažangiojo mobilumo viziją, atskleidžiančią, kaip automobilis turėtų būti vairuojamas, aprūpinamas energija ir integruojamas į visuomenę.

 

„Nissan Europe" viceprezidentas, produktų planavimo vadovas Ponz Pandikuthir pasakė: „„Nissan" kompanija, būdama elektromobilių rinkos pioniere, siekia sužavėti žmones ateities nulinės emisijos technologijomis, o „BladeGlider" kaip tik tai ir daro".

 

„BladeGlider" daugiausia dėmesio skiriama važiavimo malonumui, sukimo momentui, efektyvumui ir ypatingam dizainui. Per eilę metų „Goodwood" greičio festivalyje išgarsėjo ne vienas sportinis automobilis, todėl negalima net įsivaizduoti geresnės vietos „BladeGlider" pristatymui ir realiai pažinčiai su „Nissan" pažangiojo mobilumo vizija".

 

„BladeGlider" nėra vienintelis sportinis automobilis, kurį „Nissan" pristato festivalio savaitgalį. Lankytojai galės iš arti apžiūrėti ikona tapusį aukščiausios klasės modelį - „GT-R NISMO", kuris renginio metu ketvirtadienį, penktadienį iš šeštadienį bandys dominuoti „Hillclimb" rungtyje, primindamas žiūrovams, kodėl jis yra labiausiai trokštamas superautomobilis pasaulyje.