Fakto Autocentras / Naujienos

Naujienos

  • Lietuvos Nissan atstovai pripažinti kaip antri geriausi visoje Europoje!

    Lietuvos Nissan atstovai pripažinti kaip antri geriausi visoje Europoje!

    "Nissan Europe" Lietuvos atstovus pripažino 2-a geriausia pagal klientų aptarnavimo kokybę visoje Europoje!

    Plačiau

  • Aukščiausias „Euro NCAP 2021“ saugumo įvertinimas naujajam „Nissan Qashqai“

    Aukščiausias „Euro NCAP 2021“ saugumo įvertinimas naujajam „Nissan Qashqai“

    Naujos kartos „Nissan Qashqai" gavo aukščiausią penkių žvaigždučių nepriklausomos „Euro NCAP" organizacijos įvertinimą pagal naują 2020-2022 protokolą; Nauja aljanso „CMF-C" platforma užtikrina tvirtą konstrukciją ir išskirtinį efektyvumą avarijos atveju; Moderni platforma taip pat sudaro elektroninės sistemos architektūros bazę, kuri palaiko modernias saugos technologijas ir funkcijas; Visus testo rezultatus galima pamatyti čia.

    Plačiau

  • „Nissan“ pristato naująjį „Townstar“ furgoną, visiškai keičiantį situaciją lengvųjų komercinių automobilių rinkoje

    „Nissan“ pristato naująjį „Townstar“ furgoną, visiškai keičiantį situaciją lengvųjų komercinių automobilių rinkoje

    Naujasis „Townstar“ su benzininiu ir visiškai elektriniu galios agregatais – visapusiškas konkurencingas pasiūlymas kompaktiškų furgonų segmente. Sėkmingo novatoriško „e-NV200“ pėdomis sekantis vien elektra varomas naujasis „Townstar“ padės paspartinti perėjimą prie nulinės taršos transporto priemonių. Naujas lengvasis komercinis automobilis su daugiau nei 20 įdiegtų technologijų ir įvairiomis konfigūravimo galimybėmis suteikia saugumo jausmą ir užtikrina ryšį kelyje.

    Plačiau

  • Lankymasis salone su galimybių pasu

    Lankymasis salone su galimybių pasu

    Plačiau

  • Nissan autodalys internetu – nauja, patogesnė realybė

    Nissan autodalys internetu – nauja, patogesnė realybė

    Nauja Nissan dalių ir aksesuarų elektroninė parduotuvė nissandalys.lt

    Plačiau

  • „Nissan“ paskelbė naujojo „Qashqai“ kainas Lietuvoje. Populiarusis krosoveris kainuos nuo 23 350 eurų

    „Nissan“ paskelbė naujojo „Qashqai“ kainas Lietuvoje. Populiarusis krosoveris kainuos nuo 23 350 eurų

    Lietuvoje jau galima užsisakyti naująjį trečiosios kartos „Nissan Qashqai“ modelį. Moderniausiomis saugumo technologijomis aprūpinto bazinio modelio kaina prasideda nuo 23 350 eurų, o gausiai įrengtas modelis su „Mild Hybrid“ tipo pavara, automatine pavarų dėže ir visais varančiaisiais ratais kainuoja nuo 32 350 eurų.

    Plačiau

  • Mažieji krosoveriai: moterų sukurti moterims

    Mažieji krosoveriai: moterų sukurti moterims

    Turbūt niekas neprieštarautų nuomonei, kad automobilis jau seniai nebėra vien tik įrankis, skirtas nuvežti iš vieno taško į kitą. Didėjant pasiūlai ir atsirandant vis naujiems modeliams, automobilis, šalia savo pirminės funkcijos, tapo ir stiliaus bei gyvenimo būdo dalimi.

    Plačiau

  • Kitą vasarą Europos rinkoje pasirodys „Nissan X-TRAIL“

    Kitą vasarą Europos rinkoje pasirodys „Nissan X-TRAIL“

    2022 m. vasarą Europą pasieks naujas šeimyninis visureigis. Su aljanso CMF-C platforma išskirtinis universalumas ir aukštesnis patogumų bei komforto lygis taps standartu. Pristatymo metu pasirodys su naujovišku „Nissan" galios agregatu „e-POWER".

    Plačiau

  • STARTUOJA KOMPENSACIJOS ELEKTROMOBILIUI ĮSIGYTI

    STARTUOJA KOMPENSACIJOS ELEKTROMOBILIUI ĮSIGYTI

    Nuo gegužės 17 d., galima teikti prašymus kompensacijoms gauti įsigijus gryną elektromobilį. Visos paraiškos priimamos tik elektroniniu būdu per Aplinkos projektų valdymo informacinę sistemą (APVIS).

    Plačiau

  • Lietuvoje prasideda trečiosios kartos „Nissan Qashqai“ modelio prekyba, paskelbta kaina

    Lietuvoje prasideda trečiosios kartos „Nissan Qashqai“ modelio prekyba, paskelbta kaina

    Lietuvoje jau priimami naujojo, trečios kartos „Nissan Qashqai“ užsakymai. Pirmiesiems klientams teks gausiai sukomplektuotos „Qashqai Premiere“ versijos su moderniausiomis saugumo ir komforto technologijomis bei galingu 1,3 litro varikliu su lengvojo hibrido sistema. Jos kainuos 29 920 eurų.

    Plačiau

  • "Nissan Ariya" taps aerodinamiškai efektyviausiu „Nissan“ krosoveriu per visą istoriją ir nuvažiuos dar didesnį atstumą

    Pasitelkdami per dešimtmetį sukauptas praktines žinias elektromobilių srityje, „Nissan" inžinieriai ir dizaineriai siekė maksimaliai padidinti „Ariya" nuvažiuojamą atstumą. Tikslinis pasipriešinimo koeficientas – 0,297. Dažų gamybos linijoje pritaikytos technologinės naujovės leidžia 25 proc. sumažinti išskiriamo anglies dioksido kiekį.

    Plačiau

  • Į Lietuvą atvyko naujasis „Nissan Qashqai“

    Į Lietuvą atvyko naujasis „Nissan Qashqai“

    Trečiadienį į Vilnių, „Fakto Auto“ saloną, trumpam atvyko naujasis jau trečiosios kartos „Nissan Qashqai“. Tai visiškai atnaujintas vienas populiariausių miesto krosoverių, kurio 2007 metais pristatyta pirmoji karta tapo SUV segmento pradininku, o jo populiarumas paskatino ir kitus gamintojus pristatyti šiam segmentui priklausančius modelius.

    Plačiau

  • „Nissan“ pristato visiškai naują „Qashqai“

    „Nissan“ pristato visiškai naują „Qashqai“

    Su 3 milijonais Europoje parduotų vienetų, „Qashqai“ klientams vis dar išlieka segmento etalonu Nauja aljanso CMF-C platforma leis atnaujinti „Qashqai“ technologijas Moderni „e-POWER“ sistema elektrifikuos naująjį „Qashqai“ Europietiškas dizainas, konstrukcija ir gamyba leis šiam modeliui tęsti savo sėkmės istoriją

    Plačiau

  • Kai kalnai nepasiekiami, alpinistai siūlo išbandyti kalnuotus žygių maršrutus Lietuvos miestuose

    Kai kalnai nepasiekiami, alpinistai siūlo išbandyti kalnuotus žygių maršrutus Lietuvos miestuose

    Koronavirusas apsunkino galimybes keliauti po pasaulį, pasiekti mėgstamas vietas užsienyje Lietuviams tapo komplikuota. „Gyvenkime Aktyviai“ komanda, vadovaujanti kelionėms į pasaulio kalnus šią žiemą surado kalnuotų maršrutų Lietuvoje, 100 km maršrutais apžygiavo 4 miestus ir teigia, kad pakopinėti galima ir Lietuvoje.

    Plačiau

  • "Fakto Auto" tęsia darbus

    "Fakto Auto" tęsia darbus: Naujų/naudotų automobilių pirkimo/pardavimo klausimais konsultuojame nuotoliniu būdu; Automobilių serviso ir kėbulų skyrius dirba įprastu darbo laiku, laikantis visų saugumo priemonių. Būtina išankstinė registracija; Rekomenduojame auto salono patalpose lankytis po 1 šeimos narį.

    Plačiau

Archyvas: 2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2009

Taip pat aplankykite : www.nissan-global.com