Nissan GPS įranga gavo tikslius Baltijos šalių žemėlapius / Fakto Autocentras / Naujienos

Nissan GPS įranga gavo tikslius Baltijos šalių žemėlapius

Nauja navigacijos įranga aprūpinti Nissan automobiliai nepaliks vairuotojų bėdoje važiuojant Lietuvos, Latvijos bei Estijos keliais.

Jei anksčiau Nissan DVD navigacijos įrangoje buvo tik Vilniaus, Rygos bei Talino žemėlapiai, tai naujieji žemėlapiai nuodugniai apima visas Baltijos šalis. „Žemėlapyje yra pažymėtos ne tik kaimo centrų mažiausios gatvelės bet ir miškų keliukai“, teigė Henri Daum, Nissan Nordic Europe rinkodaros vadovas Baltijos šalims.

Žemėlapiai, apimantys visas Europos šalis, įdiegti šiuose DVD navigacijos įranga aprūpintuose, naujuose, Nissan modeliuose:  Qashqai, Qashqai+2, 350Z Rodster, 370Z, X-Trail, Navara, Pathfinder, Murano ir Patrol.

Daugelyje modelių, kartu su navigacijos sistema, yra ir galinio vaizdo kamera, kuri palengvina automobilio statymą atbuline eiga.

Automobiliams, su senesne DVD navigacijos sistema, Baltijos šalių žemėlapius galima įsigyti papildomai. Naująjį Baltijos šalių žemėlapį galima įsigyti Nissan prekybos atstovybėse, kurių darbuotojai padės jį įdiegti automobilyje.

Nissan yra viena iš nedaugelio automobilių gamintojų, kurios navigacinė įranga Baltijos šalyse dirbs labai tiksliai.

„Nissan Nordic Europe OY“ yra Nissan atstovybė Skandinavijoje ir Baltijos šalyse, kurios pagrindinė veikla – Nissan transporto priemonių ir atsarginių dalių importas ir didmeninė prekyba per Nissan platintojus Estijoje, Latvijoje, Lietuvoje, Suomijoje, Švedijoje, Norvegijoje ir Danijoje. „Nissan Nordic Europe“ Estijos atstovybė įsikūrusi Taline adresu Osmussaare tee 10, ji aptarnauja Baltijos šalių platintojus.