Jau galima skelbti apie nepakartojamą sėkmės istoriją! / Fakto Autocentras / Naujienos

Jau galima skelbti apie nepakartojamą sėkmės istoriją!

Ir tai ne pirmas laimėjimas. Naujasis „Qashqai" tapo pirmuoju automobiliu 2014 m. atitikusiu „EuroNCAP" saugos bandymų reikalavimus ir gavo aukščiausią penkių žvaigždučių įvertinimą. Žiniasklaidoje antrosios kartos visureigis taip pat tapo hitu. Populiarus JK automobilių žurnalas „What Car?" jį apdovanojo „2014 Metų automobilis" titulu. Dar prieš oficialią prekybos pradžią sulaukęs daugybės gerų atsiliepimų iš vairuotojų, naujasis „Qashqai" pratęsė sėkmės istoriją ir tapo populiariausiu naujų automobilių piekėjų pasirinkimu kovo mėnesį Baltijos šalyse.

 

Už naujosios kartos „Nissan Qashqai" pavadinimo slypi įspūdingas dizainas ir šiuolaikinės technologijos. Naujojo „Nissan Qashqai" pagrindą sudaro pažangiausios technologijos, antros kartos crossover dizainas ir geresnės dinaminės savybės. Pardavusi daugiau nei du milijonus ankstesnės versijos automobilių, „Nissan" panaudojo savo nepralenkiamas žinias ir patirtį, kad sukurtų ir pagamintų idealų šeimos automobilį.

 

Kartu su pirmosios kartos modelio pagrindiniais privalumais ir nauju stiliumi, technologijomis bei jauduliu, naujasis „Qashqai" yra unikalus ir visapusiškas pasirinkimas. Galingos naujojo visureigio formos, aiškios linijos ir rafinuotos detalės kalba pačios už save.

 

Didelė „Nissan" gaminių gama bei gausybė naujų bei atnaujintų modelių šiemet reiškia, kad JK įsikūrusiai „Nissan" gamyklai reikės dirbti ištisą parą, o gamykla Ispanijoje jau ruošiasi kelių naujų modelių gamybos pradžiai. Per pastaruosius metus „Nissan" Europoje pagamino 675 077 automobilius. Šį skaičių 2014 m. ketinama pralenkti, nes bendrovė tikisi įgyvendinti tikslą - tapti pirmaujančiu azijos prekės ženklu Europoje. Naujojo automobilio gamyba sklandžiai įsiliejo į „Nissan" rekordus mušančios Sunderland (JK) gamyklos procesus. Kas minutę nuo konvejerio nurieda po naują „Qashqai" modelį.