PASKELBTOS NAUJOS KARTOS QASHQAI KAINOS / Fakto Autocentras / Naujienos

PASKELBTOS NAUJOS KARTOS QASHQAI KAINOS

Naujos kartos Nissan Qashqai premjera įvyko praėjusį ketvirtadienį Londone.  Oficiali prekybos pradžia naujuoju modeliu prasidės 2014 metų vasario pabaigoje. Naujojo modelio kaina - nuo 59 990 Lt.

„Nissan Qashqai" yra ilgametis lengvųjų visureigių rinkos lyderis - nuo 2007 m. jų pagaminta daugiau kaip 2 milijonai. Naujasis „Qashqai" yra pasiryžęs sustiprinti „Nissan" lyderiavimą krosouverių segmente ir jau 2014 m. vasarį pradedama prekyba naujuoju modeliu.

Senuoju Qashqai jau prekiaujama septintus metus. Qashqai yra pats sėkmingiausias Nissan modelis nuo 2007 metų. „Qashgai" padėjo užsitikrinti vietą perkamiausių automobilių penketuke bei sudarė daugiau nei 50% visų pardavimų. 

Naujojo „Nissan Qashqai" pagrindą sudaro aukščiausios klasės technologija, antros kartos krosouverių dizainas ir patobulintos dinaminės savybės.

Kaip ir visuose naujuose „Nissan" automobiliuose, „Qashqai" tikrai nestinga novatoriškų technologijų. Vairuotojas gali naudotis įvairiomis pažangiomis funkcijomis, kurios visapusiškai pakylėja vairavimą į naują lygį. „Nissan Safety Shield" technologijų sąrašą dabar papildė autonominis avarinis stabdymas, vairuotojo dėmesio išlaikymo sistema, kelio ženklų atpažinimo sistema ir kelios kitos svarbios pagalbinės funkcijos, o išmani automobilio statymo sistema padeda be streso manevruoti mieste. Naujasis „Qashqai" padaro modernią technologiją prieinamą labiau nei bet kada anksčiau.

Inovacijų sąrašą tęsia naujojo „Qashqai" variklių asortimentas - platesnis ir efektyvesnis nei bet kada anksčiau. Kad tūris, emisija ir degalų sąnaudos būtų mažesni, kiekvienas variklis turi turbokompresorių. Kartu jie pasižymi puikiomis galios savybėmis ir mažiausia savoje klasėje CO2 tarša - vos nuo 99 g/km. Efektyvumą padidinti taip pat padėjo svorio mažinimo programa - ji padėjo kai kuriems modeliams „numesti" iki 40 kilogramų, nors jis ir gausiai papildytas nauja įranga.

Manoma, kad daugumoje rinkų bus populiarūs modeliai su priekiniais varančiaisiais ratais. Modeliai su visų varančiųjų ratų sistema „ALL-MODE 4x4-I" bus komplektuojami su šešių pavarų mechanine transmisija.