NAUJASIS „NISSAN NP300 NAVARA“ TAPO METŲ PIKAPU 2016 / Fakto Autocentras / Naujienos

NAUJASIS „NISSAN NP300 NAVARA“ TAPO METŲ PIKAPU 2016

  • „NP300 Navara" tapo „International Pick-Up Award 2016" nugalėtoju.
  • Naujojo modelio gamyba prasidėjo šį mėnesį Barselonoje veikiančioje „Nissan" gamykloje.
  • Komisijos nariai išgyrė nuostabų naujojo pikapo išorės ir vidaus dizainą ir pirmą kartą segmente pristatomas technologijas, 2,3 l dCi variklį bei įspūdingą krovumo bei velkamąją galią.

Trokštamas „International Pick-Up Award 2016" apdovanojimas naujajam „Nissan NP300 Navara" buvo įteiktas Lione Prancūzijoje vykusioje ceremonijoje.

Neseniai pristatytas „Nissan" pikapas pelnė įspūdingą įvertinimą, atsiplėšdamas nuo stiprių savo konkurentų. Komisija negailėjo liaupsių jo išskirtinėms važiavimo keliu ir bekele savybėms, puikioms variklio techninėms charakteristikoms ir krovumo galimybėms.

 

Naujasis „NP300 Navara" puikiai įveikė griežtus „Tarptautinio metų pikapo" rinkimų testus, kuriais buvo vertinamas jo pravažumas bekelėje, važiavimo keliu savybės ir kainos bei kokybės santykis. Taip pat išbandytos konkurso dalyvių, kaip darbo priemonių galimybės, įskaitant velkamosios galios palyginimą.

 

Naujajasis „NP300 Navara" pasižymi  komfortu, rafinuotais technologiniais sprendimais bei pravažumo bekelėje savybėmis ir krovumo galia. 

Jo tvirta važiuoklė išsiskiria visa serija naujovių, įskaitant „Double Cab" modelyje montuojamą naują penkių svirčių galinę pakabą ir įspūdingą krovinių skyrių, kuris yra 67 mm ilgesnis už pirmtako.

 

„NP300 Navara" pasižymi ir pirmą kartą segmente pristatomomis moderniomis technologijomis – aplinkinio vaizdo monitorium (AVM) ir priekine avarinio stabdymo sistema (FEB), kurios užtikrina lengvesnį ir patogesnį automobilio valdymą.

 

„Nissan" lengvųjų komercinių automobilių padalinio viceprezidentas Philippe'as Guérinas-Boutaud taip pakomentavo šį apdovanojimą: „Šis prestižinis apdovanojimas vainikuoja „Nissan" sukauptą 80 metų patirtį pikapų rinkoje. Griežti „Tarptautinio metų pikapo" rinkimų testai atskleidė tvirtą ir naujovišką naujojo „Navara" charakterį."

 

„Europos pirkėjams „Nissan" bendrovė labiausiai žinoma kaip galingų visureigių ir novatoriškų krosoverių gamintoja.  Naujasis „Navara" yra nepriekaištingas šių dviejų tipų derinys - taip sukurtas novatoriškas pikapas, kuriam būdingas visureigio tvirtumas ir krosoverių rafinuotumas bei efektyvumas, – pridūrė už lengvuosius komercinius automobilius atsakingas „Nissan Europe" direktorius Ponzas Pandikuthira. – Šis komercinių automobilių tema rašančių profesionalių Europos žurnalistų suteiktas „Tarptautinio metų pikapo" titulas mums yra didžiulė garbė. Dėkoju rinkimų komisijos nariams už šį skirtą apdovanojimą ir už šį aukštą naujojo „Nissan Navara" produkto savybių įvertinimą."

Naujojo „NP300 Navara" gamyba prasidėjo lapkričio mėnesį Barselonoje. Lietuvos salonus naujasis pikapas pasieks 2016 m. vasarį.