PRISTATYTAS VISIŠKAI NAUJAS „NISSAN X-TRAIL" / Fakto Autocentras / Naujienos

PRISTATYTAS VISIŠKAI NAUJAS „NISSAN X-TRAIL"

  • Rugsėjo 10 dieną pristatytas pasaulinei rinkai skirtas „Nissan" visureigis
  • Naujasis „X-Trail" perima „Nissan" 4x4 paveldą ir atspindi bendrovės pirmavimącrossoversegmente
  • Stilingas, patogus ir tylus, bet kartu...
  • ...puikiai pasirengęs bekelės nuotykiams
  • Puikios ryšio galimybės su naująja sistema „NissanConnect" ir gausiu aplikacijų paketu
  • „Nissan saugos kydo" (angl. „Safety Shield") technologija su dar daugiau saugos funkcijų
  • Aukščiausios klasės dizainas ir technologija:

Panoraminis stoglangis
Septynių sėdynių galimybė ir lanksčiai pritaikoma bagažo dalis

  • Galimybė rinktis du arba keturis varančiuosius ratus

 

 

 

Raumeningas, modernus ir apsiginklavęs įvairiomis technologijomis - tokį naująjį „Nissan X-Trail" išvydo pasaulis 2013 m. Frankfurto automobilių parodoje. Perėmęs pagarbos vertą „Nissan" 4x4 paveldą ir praturtintas geriausiu pasaulyje išmanymu apiecrossovertipo automobilius, naujasis „X-Trail" keičia kompaktiškų visureigių segmento veidą.

Šį automobilį planuojama gaminti globaliu mąstu, jis sukonstruotas panaudojant naują „Nissan" kartu su „Renault" sukurtą „Common Module Family" (CMF) platformos architektūrą ir bus siūlomas 190 pasaulio šalių.

 

Naujasis „X-Trail" ne tik pasižymi savo pirmtako sugebėjimu pravažiuoti visur, bet ir pasisėmė įkvėpimo iš populiariausių „Nissan" lengvųjų visureigių „Qashqai", „Juke" ir „Murano", todėl yra visapusiškas, bet kokiam orui pritaikytas, labai pajėgus ir modernus šeimos automobilis.

 

Naujasis „X-Trail" toks pat tvirtas ir nepriekaištingas kaip ir ankstesnės kartos modelis, tačiau jis dar perėmėcrossoverstilingumą bei efektyvumą, yra puikaus dizaino, turi novatoriškas technologijas ir yra itin patogus, taigi smarkiai konkuruojančioje kompaktiškų visureigių rinkoje iškelia naują kartelę.

 

Šis „X-Trail" yra labai svarbus automobilis bendrovei „Nissan". Jis bus gaminamas devyniose skirtingose gamyklose įvairiose pasaulio dalyse ir pardavinėjamas daugybėje šalių. Šiandien buvo pristatytos ir kitoms rinkoms skirtos versijos. Pasauliui pristatytas naujasis „X-Trail" prekyboje pasirodys per 2014 m. pirmąjį ketvirtį, o prekyba visame pasaulyje prasidės 2014 m. liepą. Jo pirmtakas buvo vienas perkamiausių bendrovės istorijoje, tad iš naujosios versijos tikimasi svaraus indėlio įgyvendinant bendrovės vidutinio laikotarpio verslo planą „Nissan Power 88", skirtą 2011-2016 finansiniams metams.